Algoritmik je visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem programske opreme na osnovi umetne inteligence. Razvijamo in ponujamo različne “SaaS” (Software as a service) produkte za optimizacijo poslovnih procesov.  Naši produkti avtomatizirajo procese različnih industrij od finančne panoge pa do težke industrije.

 

Naš glavni produkt je program Typless Invoice, ki je osnovan na umetni inteligenci in deluje v oblaku. Uporabnikom omogoča, da samodejno prepoznavo podatkov na računih, brez človeškega pregleda. Celoten postopek od pred procesiranja računov, OCR prepoznave do razumevanja in razvrstitve podatkov temelji na umetni inteligenci (AI) in zato uporabnikom omogoča, uporabo za vse vrste računov. Zaradi svoje edinstvene programske arhitekture omogoča simultano obdelavo več tisoč računov hkrati in v povprečju obdela dvostranski račun v 4 sekundah. Najpomembnejša lastnosti programa je visoka stopnja natančnosti. Program prepozna vse pomembne podatke, ki so potrebni za knjigovodstvo in plačilo računov. Ponujamo ga kot samostojno spletno aplikacijo ali kot API vmesnik.

Ekipa

DSC09775-min

Rihard Jarc

CEO

DSC09806-min

Jan Giacomelli

CTO

DSC09688-min

Klavdij Starman

business & development

DSC09749-min

Gal Giacomelli

research & development

Motnica 7, SI-1236 Trzin, Slovenija

+386 31 201 248

info@algoritmik.si

O nas

Podjetje, specializirano za ekstrakcijo podatkov v strukturiran in standarden elektronski format s pomočjo umetne inteligence.

Cilj

Strankam zagotoviti uspešen prehod v dobo avtomatizacije z uporabo najnovejših tehnologij.

Podjetje

  • Algoritmik d.o.o
  • Motnica 7, 1236 Trzin
  • info@algoritmik.si
  • 031 201 248